Standard for vedligehold

Din afdeling har på et afdelingsmøde besluttet, hvilken stand boligerne skal have, når beboerne flytter ind og ud. Beslutningerne er samlet her.

 

Du finder her en detaljeret information om, hvoran standen skal være på lofter, gulve og vægge i din bolig ved ind-og udflytning. Du kan også se om din afdeling har særlig krav til, hvilke materialer, der må bruges, eller om der er regler for, om du skal være med at at holde udendørsarealer.

 

Dokumentet bliver brugt i forbindelse med ind-og udflytningssyn. Du kan også bruge det til at se, hvad du må lave i din bolig, mens du bor hos os. Du kan samtidigt se, hvornår det er dig, og hvornår det er din afdeling som skal betale, hvis dele af eller hele boligen skal istandsættes, når du flytter igen.

 

Uforsvarlig adfærd,som medfører skader på boligen eller boligens inventar, bliver altid betragtet som misligehold, hvor beboeren skal betale for udbedringen. Sådanne tilfælde er ikke beskrevet her. Du kan få mere information om dette på ejendomskontoret eller hos BO-VEST.

 

Dokumentet er delt op i en række skemaer.Udfor de enkelte punkter i skemaerne er der sat et kryds ud for enten A,B eller C.

A Istandsættelse er ikke nødvendig.

B Istandsættelse er nødvengig ved fraflytning. Afdeilngen betaler for istandsættelsen.

C Istandsættelse er nødvengig ved fraflytning. Fraflytter betaler for istandsættelsen.

Er du i tvivl?

Du er velkommen til at kontakte ejendomskontoret, hvis du mangler oplysninger eller er du i tvivl om fortolkningen af reglerne.

 

Se dokumentet nedenfor